Terugkom- en informatieavonden

Maak kennis met ‘Mijn mammoet en berijder’ of fris kennis op

Aanmelden
Vragen?

Voor introducees en geïnteresseerden:

Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om meer informatie over de cursus te ontvangen en de ervaringen van (oud-)deelnemers aan te horen. Zij krijgen deze avond een indruk van de cursus, horen de ervaringen van andere (oud-)deelnemers en hebben de mogelijkheid om hun vragen te stellen. Kortom: een goede kans om eens te proeven en te bekijken of het iets voor jou is.

Voor (oud-)deelnemers:

We houden graag contact met al onze oud-deelnemers. De betrokkenheid en interesse die een deelnemer heeft getoond tijdens en na de cursus is voor ons van grote waarde. Met andere woorden: alle (oud-)deelnemers zijn voor ons belangrijk en we willen graag onze relatie met hen koesteren.

Bovendien merken we dat veel mensen het lastig vinden om het geleerde toe te blijven passen in de praktijk. Tijdens deze avond is er de mogelijkheid om te oefenen, te leren van andere (oud-)deelnemers en vragen te stellen. Er worden onderling ervaringen uitgewisseld rondom de mammoeten en de berijders van alle aanwezigen. Ook wij van de Balm academie zullen met enkele persoonlijke voorbeelden komen, waaruit duidelijk wordt hoe wij onze uitdagingen aanpakken. Er is ruimte om telefoonnummers of e-mail adressen uit te wisselen en op deze manier buddy’s te vormen met andere deelnemers.

Iedereen is van harte welkom om een introducé mee te nemen waarvan jij denkt dat hij of zij er baat bij heeft om de cursus ‘Mijn mammoet en berijder’ te volgen.

Let op: graag aanmelden!

Data:

De eerstvolgende terugkom- en informatieavond is te volgen op woensdag 27 maart.

Houd voor nieuwe data de website in de gaten.


Locatie:

De Bakkerij – Hendrik Figeeweg 3F 2031 BJ Haarlem


Tijden:

19.00 (inloop 18.30) tot 21.00. Borrel tot 22.00.

Cursusprijs:

Wij vragen aanwezigen voor deze avond om een vrijwillige bijdragen van 5,- per persoon om de kosten voor de locatie en eten en drinken te dekken.

We ontvangen graag een aanmelding als je aanwezig zult zijn, zodat we een inschatting kunnen maken voor alle benodigde materialen.