Eendaagse cursus ‘Mijn mammoet en berijder’

Een praktische tool om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling

Inschrijven
Vragen?

Cursusinformatie:

Iedereen heeft weleens last van slechte gewoontes of oude en onhandige patronen. De één gaat te laat naar bed, de ander stelt taken uit en nog een ander lukt het niet om “nee” te zeggen. Al deze uitdagingen hebben één overeenkomst: om eraan te werken, zullen we andere keuzes moeten gaan maken. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Veranderen kost namelijk energie en levert in veel gevallen frustratie en teleurstelling op. Om veranderen gemakkelijker en leuker te maken, maak je in deze cursus kennis met een praktische tool: “Mijn mammoet en berijder”. Jouw mammoet staat symbool voor het deel van jou dat alles het liefst hetzelfde houdt en vooral met de korte termijn bezig is. De berijder is meer bezig met de lange termijn en wilt graag veranderen wanneer dat nodig is.

In 6 uur tijd leer je voor welke hersengebieden de mammoet en berijder symbool staan en waarom ze niet altijd goed samenwerken. Door de kwaliteiten en de valkuilen van zowel de mammoet als de berijder te leren kennen, kun je vervolgens beter inschatten wat je kan doen om ze de volgende keer wél samen te laten werken.

Het eindresultaat is dat wanneer je iets wilt veranderen in jouw leven, je beter kunt inschatten wat daar voor nodig is. Aan de hand van de tool wordt het maken van andere keuzes een stuk minder frustrerend of teleurstellend. Het zou zomaar eens leuk en gemakkelijk kunnen worden.

Zie jij het zitten om in een warme en ontspannen omgeving kennis te maken met deze tool?

Neem dan contact op of schrijf je in!

Belangrijk: deze cursusdag komt overeen met de eerste dag van de tweedaagse cursus. Nadat je deel hebt genomen aan de eendaagse cursus kun je je later nog inschrijven voor deelname aan de tweede cursusdag van de tweedaagse.

Cursusdag 1:

  • Er zijn op dit moment geen data beschikbaar

Locatie:

De Bakkerij – Hendrik Figeeweg 3F 2031 BJ Haarlem


Tijden:

Cursusdag: 10.00 (inloop 09.30) tot 16.00

Terugkomavond: 19.00 (inloop 18.30) tot 22.00

Cursusprijs:

  • Cursusdag 1: € 95,-

Inclusief 21% BTW

Materiaal:

Inclusief syllabus, opdrachtenboek en een praktisch instrument. De kosten voor dit materiaal is inbegrepen in de hierboven genoemde prijs.